Pevačica za katoličko Badnje veče završila u bolnici

Engleska pevačica Džesi Džej  je na društvenim mrežama otkrila da je nedavno bila hospitalizovana zbog vrtoglavice i nedostatka sluha u desnom uhu.

Pevačica je na Badnje veče završila u bolnici, jer se prethodno mučila da peva, ali i da hoda pravom linijom.

View this post on Instagram

A post shared by Jessie J (@jessiej)

IZVOR: IG / jessiej

- Probudila sam se i imala sam utisak da sam u potpunosti gluva na desno uvo. Nisam mogla pravolinijski da se krećem. I posle mi je rečeno od čega bolujem. Znam da se mnogi muče s ovime, mnogi su me baš lepo posavetovali šta da radim… Ali svakako, sve vreme provodim ležeći i u tišini. Kad sam zapevala 1. put posle dijagnoze, bolje da nisam. Mnogo mi to nedostaje pevanje, kao i druženje s ljudima, nisam ni za šta. Ovo me je dotuklo. Kad zapevam, inače, čini mi se da će mi uho otpasti. Televiziju gledam s prstom u uhu, nikako drugačije - objašnjavala je ona u kakvom je stanju.

- Rečeno mi je da imam Menijerov sindrom - dodala je ona.

Menijerova bolest je oboljenje čula sluha i čula za ravnotežu. Klinički se manifestuje napadima vrtoglavice, gubitkom sluha, zujanjem  i punoćom u ušima. Napad vrtoglavice se naglo javlja, traje do nekoliko sati, praćen je mučninom, a ponekad i povraćanjem. Njemu  prethodi osećaj zapušenosti i zujanje u obolelom uvu. Nakon napada pacijent je obično iscrpljen i malaksao. Gubitak sluha na obolelom uvu je postepeno sve veći, a zujanje je obično konstantno prisutno.

Moglo je da bude mnogo gore, tako je kako je. Veoma sam zahvalna na mom zdravlju. Na trenutak me je izdalo, ali drago mi je što samrano saznala dijagnozu, svi su brzo shvatili šta je u pitanju i dobila sam prave lekove, pa se danas osećam mnogo bolje - zaključila je Džesi.

Autor: redportal.rs

#Džesi Džej

#Menijerov sindrom

#ogluvela

#otežan hod