Bez dlake na jeziku o zadrugarima 🧐

Pevačica Maja Nikolić gostujući u emisiji Pitam za druga istakla je da samo ona fali u ovoj sezoni Zadruge i da bi onda dodatno podigla gledanost.

Maja je za ovu sezonu Zadruge rekla da je top i da je ona prati non-stop. A zatim krenula da komentariše zadrugare, što je najviše zaintrigiralo gledaoce ove emisije.

Foto: Instagram.com/majanikolic_official

- Toma i Nadežda su mi bezveze. Ovo među njima mi deluje sve kao neka režirana priča. Nekako im ništa ne verujem, mislim da je sve isplanirano unapred. Jedino što može da ih iščupa je da naprave dete u rijalitiju. Onda im možda i poverujem - rekla je pevačica, a zatim dodala:

- Tamo se svi foliraju osim Miljane Kulić. Ona je genijalac i vidi se da je iskrena. Devojka ima ozbiljnu dijagnozu i zato joj treba dati doživotni honorar.

Maja nije poštedela ni Kristijana Golubovića, pa se prisetila i njihovog zajedničkog života u rijaliti programu Farma.

Foto: Pink.rs

- Od samog početka favorit bi trebalo da mi bude Kristijan, ali on je neupotrebljiv, on je kao ikebana. Svi su mu se uvukli, a on čovek nije kriv što nema svoju priču i sebi ravnom. Kada smo mi bili na Farmi jedino smo Tamara i ja imale hrabrosti da mu stanemo na crtu - rekla je Maja.

- Koliko misliš da on laže? - upitao je voditelj Maju.

- Da li on laže ili ne laže, bitno je da je njemu dobro u glavi. Kad ti čuješ lovačku priču, da je on radio ovo ili ono, mislim... - izjavila je Maja.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#kristijangolubovic

#majanikolic

#pitamzadruga