Bivši cimeri o učešćima u rijalitijima

Maja Nikolić i Đus bili su cimeri u rijalitiju Dvor, kao i na Farmi 2. Posle 54 dana provedena na srednjovekovnom imanju, Đus je otišao kući bogatiji za 60 hiljada evra. Čak 50 hiljada mu je pripalo kao pobedniku, a još 10.000 evra kao dvoraninu koji je imao najviše zlatnika. Maja je posle samo mesec dana bila diskvalifikovana zbog toga što je izjavila da ne voli Jevreje.

IZVOR: YT / Red TV

- Priznaj da rijaliti pre 2010. i 2011. ne mogu da se uporede sa ovim danas - konstatovala je Maja, pa se nadovezala na dešavanja u aktuelnom rijalitiju Zadruga 4.

Pevačica je primetila da se Kristijanu svi uvlače, počev od Lepog Miće. Vladimir Tomović i svi su ga prozivali, a po njegovom ulasku krenuli su da se druže sa njim. Maja smatra da ona fali današnjim rijalitijima, mada koliko god stanje bilo loše, oboje su se složili da je na ulici gore. Ljudi kao da u svakodnevnim situacijama rekreiraju svađe iz rijalitija.

- Meni je bilo najsmešnije operacija CRNA ŠTIKLA - Vendi i Miloš Bojanić - priseća se Đus.

Na Dvoru se nisu najidealnije slagali, Maja je čak smatrala da je Đus bio taj koji joj je ukrao zlatnike, a skoro deceniju kasnije rasvetlio se i ovaj događaj. 😅😅

IZVOR: YT / juice93tv

Autor: redportal.rs

#Dvor

#Maja Nikolić

#ZADRUGA

#farma

#rijaliti

#đus

#špic