Alkohol je zaslužan za moje postojanje 😎

Bivša učesnica rijaliti programa Višnja Petrović je gostovajući u emsiji Pitam za druga otkrila detalje svog dolaska na ova svet. Humor ove pevačice je nasmejao Pandu i Kendija.

Na samom početku emisije Višnja je krenula da zasmejava gledaoce ove emisije tako što je u emisiju ušla unatraške sa kafom u ruci i rekla da se toliko ugojila da joj je lakše tako da se kreće.

Nakon što se pevačica komotno smestila, ona je izvadila 2.000 dinara i uručila ih Pandi i Kendiju i zahvalila što su je pozvali u emisiju.

Kako je emisija odmicala voditelji su je pitali o kakvim je odnosima sa Brendonom na šta je Višnja odgovorila:

- U odličnim. Ko još može da ne voli Brendona? Samo luda osoba nije dobra sa njim. Voditelji su se nasmejali na šta ih je ona pitala zašto se oni smeju kada to jeste tako i da ona to i misli.

Foto: Printscreen YouTube

Dotakli su se Zadruge i upitali je ko joj je favorit:

- Moji favoriti su Ša i Lepi Mića. Mislim da je sasvim u redu da Mića pobedi nakon ovoliko godina 🤣 on je jako vredna osoba i sve aktivnosti obavlja u kući. Voditelji su se nadovezali i pitali o Miljani Kulić. Ona je meni bila jako simpatična dok je nisam upoznala. Gledala sam stalno njene klipove i sve to mi je bilo jako simpatično. Ali ona u Beloj kući je jako naporna. Ona se konstantno dere i sva pažnja je usmerena na nju. U Zadruzi se sve vrti oko porodice Kulić - rekla je Višnja.

Tokom emisije Višnja je ispričala anegdotu u vezi sa svojim dolaskom na ovaj svet i sve je nasmejala:

- Moj otac nikada nije hteo da ima drugo dete. On je mislio da neće moći nikad da voli nijedno drugo dete kao što voli prvo. On je oduvek bio protiv da on i moja majka imaju još jedno dete, pa ga je moja majka jednog dana uhvatila pijanog i iskoristila to i tako sam ja došla na svet - nasmejala je pevačica sve u studiju.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#dunja

#pevacica

#pink

#pitamzadruga

#redtv