Pevačica govorila o detinjstvu, karijeri i nedavnim dešavanjima

Romana Panić progovorila je o hapšenju i zatvorskim danima u Australiji, gde je sa svojom tadašnjom simpatijom, kako kaže, napravila taj "peh".

Za emisiju Premijera - Vikend specijal govorila je o svom detinjstvu:

Predivno, bezbrižno. Već od 4. ili 5. godine bila sam specifično dete, raspevana. Sanjala sam od tad da ću se baviti muzikom. Moje ime je specifično, tek sam u ovim zrelijim godinama shvatila da ime određuje čoveka. Moja mama je bila fan Đorđa Marjanovića, ja kad sam došla u Beograd upoznala sam ga i pevala na njegovim koncertima. Te 1975. godine nastala je "Romana" i rodila se Romana.

Kada je u pitanju njen život posle hapšenja, rekla je sledeće:

Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je rešeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moju knjigu na engleskom, ako me puste tamo. Ništa se ne dešava slučajno i za te najgore stvari postoji razlog. Meni je žao što su moji roditellji prošli kroz tu agoniju. Oni su moji, ja sam njihova, uvek su tu za mene. Iskritikovali su me, ja prihvatila kritiku. Tog momenta sam shvatila da nas Bog stavi u trenutku gde treba.

Osvrnula se i na planove lične prirode i najiskrenije rekla:

Ja i dalje ne odustajem. Nisam samotnjak, nisam život dala karijeri…Postoji nada, ona poslednja umire. Razmišljala sam o usvajanju, nije lak potez, ali je to velika stvar, da učiniš nešto tako plemenito.

Autor: redportal.rs

#Romana Panić

#hapšenje

#ispovest

#karijera

#život