Koliko se toga krije u našem pogledu?

Glumica Iva Štrljić je objavila novu fotku, a u prvom planu je bujno poprsje. Na ovaj dekolte niko od muškaraca nije ostao imun, te su usledili brojni komplimenti. Ona je uz fotografiju napisala i veoma interesantan opis. - Koliko se toga krije u našem pogledu… sve čudesne radosti i teško zaboravljeni bol, drhtava čežnja i snažna nežnost, ponekad sasvim neobjašnjiva začuđenost, ushićenost iznenađenja, skrivena suzica, ali i zauvek zapamćena radosnica, sećanje na putovanja, dirljivi stih neke pesme, scena iz omiiljenog filma, prvi sneg, neke bonace i maestrali, krmeljive noci, zabrinute nesanice, jutra sa lepim vestima, uspomene, maleni momenti velikih emocija… život. Čitav život se naseli u jedan pogled - napisala je glumica Iva.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial)

"Kakav moćan dekolte", "Divno. Život je kao tren... u trenu svom ostavite dobar trag. Vi ste drago i veliko biće, zanimljivo i nepopustljivo", "Prirodna lepoto", pisali su fanovi ispod glumičine objave. Njena koleginica Milica Milša takođe je ostavila komentar.

Čim se pojavila kao Dijana Erski, obožavaoci serije Igra sudbine su Ivu odmah zavoleli, a ovoga puta Ivi je dodeljena uloga koja joj baš leži. Da dobro radi svoj posao, dokazuje i nagrada Beogradski pobednik za najbolju glumicu, ona je izjavila da je jako srećna, pogotovo što nagrada nosi naziv po gradu koji ona najviše voli.

Autor: redportal.rs

#Iva Štrljić

#dekolte

#fotografija