Bar da me je samo malo poslušao 😢

Na večni počinak Džeja su ispratile mnoge kolege među kojima su: Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Saša Matić, Boban Rajović, Aco Pejović... Međutim, ona koja je ostavila neverovatan trag na njegovu karijeru - Marina Tucaković - nije mogla da prisustvuje sahrani.

Marina boluje od karcinoma dojke, pa zbog lošeg zdravstvenog stanja nije smela da se pojavi na sahrani zbog pandemije sa kojom se bori ceo svet. Zbog Marininog stanja ni njen suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa nije prisustvovao sahrani, jer bi to za Marinu moglo biti kobno.

Marina i dalje ne može da veruje da nas je napustio čovek kome je ona pisala najlepše tekstove.

Foto: Pink.rs

- Žao mi je što mog brata nisam mogla da ispratim na večni počinak. Ja zbog mog zdravlja ne smem da napuštam kuću, niti da mi bilo ko dolazi. Samo odem kod lekara na terapiju - rekla je Marina.

- Da me je slušao, mogao je još malo da poživi. On je bio naše malo čudo. Svi smo ga voleli jer je bio neposrdan, prijatan, muzikalan i human. Svako ko mu se obratio za pomoć on mu je i pomogao. I meni kad god da je nešto trebao, uvek se našao - izjavila je Tucakovićka.

- Strepela sam za njega, ali me nikad nije slušao i uvek je sve okretao na šalu. Sećam se pre nekoliko godina, došao je kod mene malo pripit. Čim sam ga videla, rekla sam mu: "Slušaj ti, Džej, sram te bilo! Imaš 2 ćerke, vidi šta radiš od sebe. Vidi koliko si pijan, a toliko godina imaš. On me sasluša pa odgovri: " Jesam ja došao kod tebe po pesmu ili po savet?" Bio je neverovatno duhovit i inteligentan. Nije bio obrazovan, ali mu je mozak radio 300 na sat - izjavila je Marina.

Autor: redportal.rs

#dzej

#marinatucakovic

#pink