U svojoj tužbi, Pelc takođe navodi da su organizatori venčanja zloupotrebljavali alkohol.

Nikola (28) i Bruklin, najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, venčali su se 9. aprila prošle godine na Floridi.

Skoro 10 meseci kasnije, Nikolin otac milijarder Nelson Pelc podneo je tužbu protiv organizatora venčanja Nikole Bragina i Arijane Grijalbu, koje su on i supruga Klaudija angažovali preko svoje firme za planiranje događaja. On ih je tužio jer su odbili da mu vrate depozit od 159 hiljada dolara koji je izdvojio uoči ceremonije od 3,5 miliona dolara.

Kontaktirali su ih 6 nedelja pre velikog dana nakon što su odbacili prvog planera venčanja Prestona Bejlija.

Međutim, nakon samo 9 dana, novi organizatori venčanja su se povukli nakon što navodno nisu mogli da podnesu listu gostiju od 500 ljudi.

Pelc je optužio gospođu Bragin i gospođu Grijalbu da nisu vratile depozit od 159 hiljada dolara. Tužba koju je Peltz podneo u Majamiju ove nedelje otkriva poruke koje je njegova ćerka poslala paru, prenosi Mejl.

U prepisci se vidi da je Nikola rekla planerima da je "umorna od hvatanja“ njihovih ponovljenih grešaka. Naime, radi se o F1 zvezdi Luisu Hamiltonu, koga je par pozvao na proslavu, a Nikola je napisala:

- Luis Hamilton NIJE odgovorio. Zato, molim vas, objasnite zašto je njegovo ime na listi.

Foto: mail/Skrinšot

- Razgovarali smo s njim. Ne može da dođe, pa objasni zašto si rekao da je odgovorio da - napisala je ona u jednoj poruci.

Foto: mail/Skrinšot

- Treba mi vremena da ovo uradim. Odvojiću trenutak da naučim aplikaciju i pošaljem vam informacije, mrzim izgledati kao budala, ali najviše mrzim što ti ne dam ono što ti treba što pre. Uskoro ću se vratiti - rekla je jedna od organizatorki venčanja, objavljuje Daily Mail.

Foto: mail/Skrinšot

U svojoj tužbi, Pelc takođe navodi da su organizatori venčanja zloupotrebljavali alkohol.

U jednoj poruci poslatoj oko nedelju dana pre RSVP razgovora, Arijana je u ćaskanju objavila da je "išla na tekilu pre nego što joj je glava eksplodirala", na šta je Nikola odgovorila: "Da kraljice!!!!".

Foto: mail/Skrinšot

Autor: redportal.rs