Sreća i nestrpljivo iščekivanje 👶🏻

Da najlepši dani za Maju Šuput tek dolaze, sasvim je sigurno. Mnogi pričaju kako joj trudnoća veoma prija i ona se slaže, jer kako kaže mučnine nije imala, a stomak je tek nedavno počeo da se nazire.

Do dolaska bebe na svet Maja je rešila da kući renovira u potpunosti.

- Sve sam već izabrala, ali verovatno ćemo još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo odlučili da ga preuredimo novim nameštajem i novom energijom, zbog toga što do sada nismo imali dečiju sobu, tako da se ta soba sada radi iz temelja. Dok je muž sa dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažovala sama i tačno znam šta želim. Trenutno živimo u iznajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje - objasnila je Maja.

S obzirom da ima 41 godinu, Maja ne veruje da će se odlučiti na drugo dete i na taj račun se čak i šali:

- Rastem, rastem! Ja sam se poslednje dve nedelje stalno bunila: "Ja jedina nemam stomak, sve trudnice imaju stomak, kakva sam ja to trudnica, niti mučnine". Nije da se žalim, ali daj bebo javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je stomak narastao baš kad treba. Veseli me to. Pa, to mi je sad prvi put. Vrlo verovatno, s obzirom na moje godine i poslednji, pa neka se dete veseli - bila je iskrena Maja.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

IZVOR: IG / @majasuput

Autor: redportal.rs

#Maja Šuput

#beba

#pevačica

#trudnoća