Verujem da neke rane nikad ne zacele 😵

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je ostala bez oca, a sada je otvorila dušu i rekla kako se zaista oseća.

- Nažalost, nedavno sam se susrela sa tim bolom koji nečije dete može da oseti, a to je gubitak roditelja i to kada se najmanje nadate. Moj otac je umro nakon kratke bolesti uslovljene rakom. Od avgusta sam u kući, depresivna, a u javnosti se trudim da šaljem poruku optimizma - rekla je voditeljka.

- Jako mi je teško da pričam o sreći, a moja publika je na to navikla. Duša mi je i dalje prazna. Neke rane ne mogu da zacele i uverena sam da vreme ne može da izleči neku bol. Što je ljubav jača, to je bol veća - izjavila je Sanja.

Foto: Instagram.com/sanjamarinkovicofficial

- Odvela sam ga jedne večeri na skener pluća i nakon 2 sata doktor me je pozvao i saopštio da nije COVID-19, već kancer na oba plućna krila. Odvela sam zdravog čoveka na pregled, a dovela nazad onkološkog bolesnika. Nakon 8 nedelja on nas je napustio. Nažalost ni na jednoj svetskoj klinici nije postojao lek za ovaj vid kancera osim hemoterapije. Primio je samo 1 i napustio nas je - rekla je voditeljka.

- Znam da ova bol neće nikad proći i da mi ova stvarnost nikad neće biti bolja nego što je bila. U ovim teškim trenucima podršku mi daju moji prijatelji, snaja, moj rođeni brat i kolege - izjavila je Sanja.

Inače, Sanja prolazi kroz težak period u životu. Nakon što mora da se suoči sa tim da oca više nema, ona prolazi i kroz razvod od svog supruga.

Autor: redportal.rs

#magazinin

#pink

#sanjamarinkovic

#voditeljka