Mašin Gan Keli krenuo na rehabilitaciju

Američki reper Mašin Gan Keli, koji trenutno u ljubavi uživa sa glumicom Megan Foks, otkrio je da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga. Naime, muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

IZVOR: IG / meganfox

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - započeo je on. - U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni 2 minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško - nastavio je.

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

IZVOR: IG / machinegunkelly

- Sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije - bio je iskren muzičar.

Autor: redportal.rs

#Mašin Gan Keli

#megan fox

#odvikavanje

#rehabilitacija