Prevaspitavanje u najavi

Zbog svega što se dešava u Beloj kući sa Stefanom i Ivanom njena majka kaže da je, malo je reći, šokirana celom situacijom.

- Ja nju u poslednje vreme ne prepoznajem, ona takva nije napolju, pogotovo nije nasilna, mislim da je to zbog zatvorenog prostora u kome su. Što se Dragane tiče njih dve su se tamo upoznale, ne znam odakle tolika netrpeljivost - ispričala je Maja.

Foto: Instagram.com/ivana_marinkoviic

- Veza sa Šebezom mi nije jasna, oni se jesu družili napolju, znam i za taj poljubac koji su imali. Čak sam se i sa njim čula, one je fenomenalan dečko. Ne znam da li su se njih dvoje dogovorili da nerviraju Draganu, ali meni se to svakako nije svidelo, pošto znam da od te veze nema ništa, oni su odlično funkcionisali kao drugari i nikako ne podržavam to što su uradili devojci nije ni malo fer. Mnogo me boli pošto ona nije takva napolju, mislim da se ne snalazi tamo, da li zbog okruženja ili je nešto drugo ne znam, ali u poslednje vreme ona nije ona. Nadam se da će se to promeniti i da će pokazati kakva ona zapravo jeste - izjavila je Maja.

Autor: redportal.rs

#ZADRUGA

#majamarinkovic

#pink

#stefanšebez