Pevanje zamenili reketom

U poslednje vreme spisak VIP robijaša je sve veći. Da li je estrada baš u tolikoj krizi ili je nešto drugo po sredi?! Uhapšeni zbog nezakonitog držanja oružja, pljački, droge i još dosta toga.

Stefan Đurić Rasta

Početkom oktobra reper je uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Stefan se i dalje nalazi u pritvoru, a prilikom pretresa njegovog stana pronađena je droga.

Foto: Printscreen YouTube/Balkaton Gang

Boki 13

Nekadašnja rijaliti zvezda uhapšen je prošle godine zbog reketiranja. Naime, optužen je sa još nekoliko osoba da su reketirali biznismena u Skoplju i oštetili ga za nekoliko miliona evra. Pre nedelju dana Boki je optužen na 9 godina zatvora.

Foto: Informer.rs/printscreen

Darko Kostić

Modnom kreatoru se sudi zbog polnog uznemiravanja Š. B. i još jednog maloletnog lica. Kostić se tereti da im je davao narkotike koji su i pronađeni u njegovom stanu.

Foto: Informer.rs/printscreen

Ana Nikolić

Pevačica je pre 8 godina provela noć u policijskoj stanici u Rakovici. Ani je nakon odrađenog testiranja izmereno 2,03 promila alkohola u krvi, nakon čega je i zadržana u stanici na trežnjenu sa bratom.

Foto: Informer.rs/printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović

Folk diva je uhapšena pre tačno 17 godina u akciji Sablja. Dan danas se govori o hapšenju folk dive. Sumnjalo se da je znala da se izvršava atentat na tadašnjeg premijera Zorana Đinđića. U akciji Sablja policija je upala u kuću folk dive i nakon pretresa pronašla velike količine oružja, zbog čega je bila i privedena, a u zatvoru je bila nešto malo više od 4 meseca.

Međutim, početkom 2011. godine, protiv Cece je nakon 8 godina istrage, podignuta optužnica zbog pronevere novca prilikom tranfera fudbalera FK Obilić u inostrane klubove. Ceca se nagodila sa sudom i platila kaznu od 1,5 miliona evra i bila osuđena na kućni pritvor.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Romana Panić

Pevačica je bila uhapšena u australijskom gradu Brizbejnu jer je sa svojim dečkom pljačkala bankomate.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Ćertić

Kaskader je od kraja septembra u Centralnom zatvoru. Razlog zbog čega je Uroš lišen slobode je posedovanje oružja bez dozvole.

Foto: Tanjug/printscreen

Autor: redportal.rs

#bankomati

#ceca

#oruzje

#placka

#rasta

#raznatovic

#romana