Mora da sastavi "raspored seksa" kako se "ne bi doveo do iscrpljenosti"

Brazilac Artur O'Urso privukao je pažnju javnosti nakon što je otkrio da je u vezi sa devet žena. Međutim, jedna od njih ga je u međuvremenu napustila... U svakom slučaju, kaže da imaju sve potrebno, a da je on odgovoran za sve oko svojih žena.

Kako sam kaže, život ovog Brazilca daleko je od jednostavnog. Priznaje da nije uvek lako pratiti zahteve devojaka. Da bi bili zadovoljni, na primer, čovek mora da održava svoje telo izvajanim…

- Traže od mene da budem stalno u formi, ili sledi "lekcija"... Pa moram da idem u teretanu, a izbacio sam i ugljene hidrate iz ishrane. Ne jedem gluten, laktozu, pa čak ni hleb ili testeninu - počeo je Artur.

Pored toga, muškarac mora da sastavi "raspored seksa" kako se "ne bi doveo do iscrpljenosti". Inače, svaka od dama ima drugačiji ukus, pa neke od njih "ne raduju" što se toliko posvećuje svom izgledu.

– Neki od njih ne žele da vide da se toliko brinem o sebi... Ali samo su ljubomorni - kaže on.

O'Urso je prvobitno bio oženjen Luanom Kazaki i sa njom je delio seksi video snimke koji su im zarađivali do 73.000 dolara mesečno na sajtu OnliFans.

Međutim, prošle godine je čovek odlučio da prkosi "dosadnoj monogamiji" i "protestuje" protiv nje. Venčanje sa još osam žena nije bilo legalno, jer je poligamija zabranjena u Brazilu. Ali bila je svadbena ceremonija. U međuvremenu, jedna od njih, po imenu Agata, odlučila je da napusti tu zajednicu, jer nije želela da deli svog muža sa drugim ženama.

- Pa, jedna me je htela samo za sebe. Mislim da je sebična... Sve je bolje kada se deli! Moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakom od njih je ista, naglašava.

I njegovi partneri se slažu sa njim. Oni smatraju da je "Agatin stav pogrešan" i da je na brak pristala samo zbog avanture a ne zbog pravih osećanja.

Autor: redportal.rs

#Brazilac

#brak

#osam žena