"Htela sam da nastupam, istinski i autentično"

Demi Lovato je otkrila da se kaje što je objavila 3 dokumetarna filma o svom životu. 😥 U intervju za Alternative Press, glumica i pevačica požalila se kako nije trebalo sve da otkriva, kao i da sada žali zbog tih filmova. 🎬

- Volela bih da sam čekala dok se ne saberem, jer je sada sve zacementirano. Trezvenost je ono što je dobro za mene i ništa drugo. Iskreno, muka mi je da gledam sebe, a mislim da je i drugim ljudima muka. A ako im nije muka, onda mogu da gledaju moje muzičke spotove - otkrila je Demi koja je uvek bila otvorena u javnosti kada je u pitanju njena zavisnost. 😕

Umesto što je objavila dokumentarce, trebalo je, kako kaže da progovori ponovo o zavisnošću u nekoj vrsti intervjua ili knjige 🎙️📖:

- Moja priča nije gotova. Zato želim da ako dođe vreme da napišem knjigu, kažem: "E sad sam odrasla".

Pored dokumentarca koji je izašao 2021. godine, Lovato je objavila i album Dancing With the Devil… the Art of Starting Over, za koji oseća da to "jednostvno nije bila ona"💿:

- Želela sam da izbacim muziku i da idem na turneju na kojoj ću da se zabavim, i ne mogu to da kažem da sam osećala sa svojim poslednjim albumom. Htela sam da nastupam, istinski i autentično. U novom sam poglavlju svog života i želim da kroz svoju muziku to izrazim.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

IZVOR: IG / @ddlovato

Autor: redportal.rs

#Demi Lovato

#Muzika

#dokumentarac

#film