Hari Glasman, Džeksonov plastični hirurg, izjavio je da je pevač nabavljao lekove “kao da ide u šoping”.

Novi dokumentarac o Majklu Džeksonu TMZ Investigates: Who Really Killed Michael Jackson izlazi sledećeg meseca na Foxu, a otkriva da je kralj popa imao 19 lažnih ličnih karata koje je koristio kako bi lakše dolazio do lekova.

NY Post prenosi da je slavni holivudski dermatolog Arnold Klein, koji je bio jedan od lečnika koji su pevaču nabavljali opijate, još 2009. priznao da mu je nabavljao opioid Demerol. Američki medij piše da je odnos Kleina i Džeksona prerastao odnos lečnika i pacijenta i da su s vremenom postali prijatelji.

Dermatolog je navodno vodio brigu o njegovim lažnim dokumentima, a Ed Vinter, policajac koji je učestvovao u istrazi o njegovoj smrti, ispričao je da je Džekson imao 19 različitih ličnih karata.

Osim toga, Vinter je rekao da je pevač pio propofol, anestetik i sedativ, u bočicama od soka, kao i da je to bio jedini način da zaspi.

Hari Glasman, Džeksonov plastični hirurg, izjavio je da je pevač nabavljao lekove “kao da ide u šoping”.

- Imao je različite doktore koji su u to bili uključeni. Otišao bi kod jednog doktora i zamolio bi da ga mu prepiše sedative, onda bi otišao kod drugog doktora i zatražio istu stvar.

Autor: redportal.rs

#anestetici

#dokumentarac

#majk džekson

#pevač

#sok