IG objava izazvala lavinu komentara

Ana Bekuta oglasila se ponovo na Instagramu i nadovezala se na svoje prethodno obraćanje. U podužoj objavi objasnila je da joj nije bila namera da kuka, ili da se žali, već je samo bila nostalgična za životom pre pandemije. Svesna je da je zdravlje trenutno najvažnije i zahvalna je što je zdrava. O novcu, nastupima i karijeri pisala je u nastavku. Zastrašuje je činjenica da neke njene kolege sada misle o nastupima i traže da ponovo zapevaju u klubovima širom regiona i dijaspore.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

IZVOR: IG / anabekuta1

- Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u delu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada obolelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših lekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bedne plate reskiraju zdravlje i život. Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim - pevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vredan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Ni jedan ljudski život - iskrena je bila pevačica.

- Sva zla su prošla, proći će i ovo. Da, verovatno ćemo ostati bez para. Verovatno će nam stvari koje su bile svakodnevnica postati luksuz. Možda ćemo svi da osetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Možda ćemo tada shvatiti kako živi prosečan lekar u Srbiji. Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proće i ovo. Pevaćemo ponovo! - zaključila je.

U komentarima su joj svi čestitali i većina se složila sa njenim razmišljanjem. Mnogi su joj dali podršku i izneli svoje viđenje stvari.

Autor: redportal.rs

#Ana Bekuta

#nastupi

#pandemija

#zdravlje