Ne krajem se ni za šta, sve bih uradio isto 😏

Na gostovanju u emisiji Kurir fudbaler Ognjen Vranješ otvorio je dušu i pričao o svom životu. Istakao je da ne bi menjao ništa i da ima priliku opet bi sve ponovio.

Kada je reč o karijeri i samim nazivom fudbalera koji nosi, Ognjen je rekao da mu je jasno zašto postoji stereotip o muškarcima koji profesionalno igraju fudbal.

- Zato što 95% fudbalera se oblači isto, vozi iste automobile, muva iste ribe. Sve isto radi. Stvarno ima dosta neobrazovanih koji ne znaju da sastave dve rečenice. Baš dosta ih ima. Jer kao i ja, čitav život pimplaš tu loptu, udaraš se, trčiš, samo si bio tome posvećen, nisi bio posvećen knjizi. Kao što bi neki obrazovani ljudi koji su išli na fakultet pročitali hiljade knjiga. Ne mogu se ja praviti pametan. Vidiš kako pričam ja kada dajem intervju, a kako priča čovek obrazovan. To su dva različita sveta - rekao je Vranješ.

View this post on Instagram

A post shared by Original 21💣 (@ognjen_vranjes)

IZVOR: IG / @ognjen_vranjes

Zbog izazvanih skandala Vranješ je u sukobu sa nekim poznatim ličnostima među kojima je i pevač Aca Lukas. U emisiji je naveo da sigurno kada bi se sreli, imali bi neprijatnu situaciju.

Što se tiče daljeg nastavka karijere, izneo je detalje o transferu koji sledi i da se na leto vraća u Andrleht, jer ima važeći ugovor 2 godine sa belgijskim klubom.

Nazivaju ga kraljem afera, Ognjen se na to nasmejao i istakao da radi gluposti kada mu je dosadno i da je svaki skandal proizašao iz dosade.

Supruga Danijela i dalje mu je velika podrška. Vranješ je ispričao kako su se upoznali dok je šetala psa ulicom. Očaran kako se brinula za ljubimca, odmah je prepoznao da će ona da bude brižna majka za njegovo dete. Zajedno su 14 godina i imaju ćerkicu.

Ognjen se ne kaje zbog jedne afere, a zvanično je priznao da je suprugu prevario 2 puta.

Među omiljenim igračima je u Grčkoj, kao i u Belgiji i ima veliku podršku navijača. Ognjen je borac na terenu, publika to ceni. Nakon svih skandala, Ognjen je bio u žiži javnosti za proslavu rođendana, na kojem su njegove gošće bile pevačica Nađa Golubović i Svetlana Ceca Ražnatović.

View this post on Instagram

A post shared by Original 21💣 (@ognjen_vranjes)

IZVOR: IG / @ognjen_vranjes

Autor: Redportal.rs

#afere

#fudbaler

#ognjen vranješ

#skandal