Premijera novog spota Milana Petkovića 😊

Bivši zadrugar Milan Petković večeras je premijerno predstavio novi spot za pesmu Gledaš me.

Milan je svoju muzičku karijeru počeo kao ulični muzičar tako što je svojom muzikom zabavljao prolaznike u Knez Mihajlovoj. Pre nekoliko godina, on nije mogao ni da sanja da će jednog dana svoje ideje i talenat imati prilike da pokaže u muzičkom studiju i da će snimiti svoje pesme, među kojima je i ova najnovija.

Petković je zahvalan mnogima koji su doprineli tome da on mnoge svoje snove ostvari, a novu pesmu je snimio kako bi dokazao da se trud isplati i da treba i dalje da veruje u sebe i svoje ideje.

- Inspiracije za pesme vučem iz neke dubine svoje duše, iz nekih svojih emocija i prošlih veza, zaboravljenih i ostavljenih ljubavi i iskustava u životu. Svaki stih koji napišem ima neko značenje i neku dubinu - otkrio je Milan za Redportal.rs.

Pošto je model iz spota Milica Bojović iz Novog Sada, Milan je sa svojom ekipom kadrove za taj video morao da snimi za jedan dan i sve je snimano munjevitom brzinom.

- Ne zanimaju me ni pregledi ni lajkovi. Najsrećniji bih bio da, kada prolazim ulicom, da čujem kako neko moju pesmu sluša u svom automobilu, jer ljudi najviše uživaju u muzici dok se voze - rekao je mladi pevač za naš portal.

IZVOR: YT / Milan Petkovic Official

Njegov prijatelj Panda, voditelj emisije Pitam za druga na Red TV-u, voli da kaže da Milan izgleda kao Dženan, ali se oblači kao Dženan koji je diler. Milan je ovime pokazao da ne moraš biti diler i tako krenuti sa ulice da bi uspeo i ostvario svoje velike ciljeve. 👏

Autor: redportal.rs

#Milan Petković

#Milica Bojović