Intiman intervju bivših partnera 💞🤭

Bivši partneri Gvinet Paltrou i Bred Pit koji su otkazali svoju veridbu 1997. godine, obavili su intiman intervju o njihovoj zajedničkoj istoriji. ❤

Njih dvoje su intervju započeli razgovorom o poslednjim filmskim angažmanima, ali je intervju brzo skrenuo sa biznisa na njihovu prošlost. 🤭 Gvinet je tokom intervjua spomenula svog oca Brusa sa kojim je Bred imao blizak odnos. 🤗

- Nikad neću zaboraviti kada smo se verili i došao je kod mene, oči su mu bile pune suza i rekao mi je: "Znaš, nikad nisam razumeo kada kažu da dobijaš sina. Ja dobijam sina" - otkrila je pevačica čiji je otac preminuo od posledica raka.

Bred je onda otkrio da je njen otac imao "dubok uticaj na njega". Kako je objasnio, Brus je "zaista podsticao da imaš svoj glas, svoju nezavisnost, kao i da je stvorio put za nju da bude ono što jeste". Bred smatra da je too veoma važno za roditeljstvo jer dete može slobodno da sazna ko je i šta voli, a šta ne.

- Bili ste tako slobodni u vašim razgovorima, i duhoviti, i inteligentni. Bio je čvrst ako je trebalo, ali to bi bilo retko. I to ne bi dolazilo sa nekim udarcem već sa malom dozom mudrosti, i onda bi pustio da napravite izbor. Činilo se da je to njegov način. Ponudi ti mudrost i dozvoli da shvatite da je imate. Dete će doći tamo gde stigne, kada zna da imate veru u njega - dodao je Bred.

Foto: Printscreen YouTube/Nicki Swift

Njih dvoje su se tokom razgovora složili da se sve dešava sa razlogom.

- Čoveče, sve je na kraju došlo na svoje mesto, zar ne? - pitao je Bred.

- Da, jeste. Napokon sam našla Breda za kog sam trebala da se udam. Samo mi je trebalo 20 godina - dodala je Gvinet.

Nakon njihovog raskida kasnih 90-ih godina, Gvinet se udala za pevača Krisa Martina 2003. godine sa kojim ima dvoje dece. Kris i Gvinet su se razvali 2014. godine. Četiri godine kasnije Gvinet se udala za Breda Faluka.

Bred Pit se nakon raskida oženio glumicom Dženifer Aniston od koje se razveo 2005. godine. Potom je počeo da se zabavlja sa Anđelinom Džoli sa kojom se oženio 2014. godine i sa kojom ima šestoro dece. Bred i Anđelina razveli su se 2016. godine.

Autor: redportal.rs

#bred pit

#gvinet paltrou