Pevačica je često objavljivala slike para u prošlosti, ali poslednji put se to dogodilo u martu.

Šakira i Žerar Pike, jedan od najomiljenijih parova u Holivudu, raskinuli su, kako pišu strani mediji.

Naime, Pike se vratio u svoju momačku kuću Calle Muntaner u Barseloni. Kako prenosi El Periodico, nekoliko komšija u zgradi videlo je Pikea kako ulazi i izlazi tokom prošle nedelje. Takođe se kaže da je uživao u noćnom životu Barselone sa prijateljem Riki Puigom i njegovom grupom prijatelja.

U izveštaju se takođe dodaje da je razlog zašto Pike nije u bračnom domu to što ga je Šakira uhvatila sa drugom ženom. To je razlog zašto su Pike i Šakira odlučili da se razdvoje u ovom trenutku, a takođe sugeriše da je zabava defanzivca Barselone donekle izmakla kontroli, dodaje se u izveštaju El Periodico.

Takođe, videli su ga sa prijateljem u pratnji drugih žena, kao i da borave napolju do 2 i 3 ujutru.

Foto: Instagram.com/3gerardpique

Pike je takođe nestao sa Šakirinih društvenih medija, a pevačica je često objavljivala slike para u prošlosti, ali poslednji put se to dogodilo u martu.

Još jedan znak koji ukazuje na pukotinu u vezi između Šakire i Pikea su stihovi koje je pevala Šakira u svom najnovijem hitu Te Felicito sa Rauvom Alehandrom.

- Razlomila sam te da bih te upotpunila; upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da je tvoje lažno; to je bila kap koja je prelila čašu; nemoj mi reći da ti je žao, to izgleda iskreno, ali ja te dobro poznajem i znam da lažeš.

Iako im je 12-godišnja veza donela dvoje dece, Milana i Sašu, par je i dalje nevenčan. Pevačica se zaljubila u profesionalnog fudbalera na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010.

Autor: redportal.rs

#pike

#prevara

#raskid

#šakira