Uvek je apa-drapa i bez šminke 🧐

Mala plava se nedavno doselila u jedan ekskluzivan kompleks u Novom Sadu a jedan od komšija je hteo da govori o Nati.

- Viđao sam je ujutru kada šeta psa. Jako je ljubazna, a kada ne stigne da se javi onda mahne glavom i nasmeje se. Do sada se na malu plavu niko nije žalio, ne pravi veliku buku u kompleksu i jako je pristojna komšinica - kaže Natašin prvi komšija, dok ju je komšinica iz iste zgrade zaustavila da je upozna.

Foto: Instagram.com/Nataša Bekvalac

- Jednom sam je srela, zaustavila sam je i pitala da li je to ona i usput sam je pitala kako su joj deca. Znate kako, čim živi u ovakvom kompleksu sigurno je da je fina komšinica ovde kvadrat stana dostiže cenu čak i do 3.500 evra po kvadratu. Jeste da je Novi Sad manji grad od Beograda, ovo je za standarde ljudi koji žive ovde jako puno - izjavila je Natašina komšinica.

Foto: ATA IMAGES/redportal.rs

Nataša često posećuje pab, koji joj je nadomak kuće. Konobari tvrde da je uvek u trenerci, nasmejana i izuzetno ljubazna, a i na sve to, Nata je poznata po dobrom bakšišu koji ostavlja konobarima. Često svrati na ručak u obližnji restoran, jede na brzaka, ostavi bakšiš i ode.

Foto: Instagram.com/Natasa Bekvalac

Da ne kažemo da je Nata skoro pa savšena i da joj nikad ništa ne smeta, ipak obezbeđenje koji čuvaju hotel često viđaju Natu i dodaju da je izuzetno nervozna kad treba da parkira auto. - Kako i ne bi bila nervozna kad je kompleks u kome ona živi u strogom centru grada a parking je izuzetno veliki problem - izjavio je jedan od obezbeđenja hotela.

Autor: redportal.rs

#dođimami

#malaplava

#natasabekvalac

#pevačica