Brena je bila uz nas od prvog dana!

Mirjana Antonović žena sa kojom je Miroslav Ilić stupio u vezu i sa kojom je dobio sina Devina, istakla je da je srećna zbog sudske odluke da je Miroslav otac njenog sina Devina.

- Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, saduševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutal isve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima.

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter.

Ona je otkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac.

- Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je: "Da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći." To nije bila njegova želja

Autor: Telegraf.rs

#devin

#majka

#miroslav ilić

#sud