Nekada je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca

Ako ste gledali Bolji život, Okupaciju u 26 slika, Hajde da se volimo ili Kolubarsku bitku, onda sigurno znate ko je Milan Štrljić.

I nije samo popularan glumac za kojim su žene ludele, on je otac Ive Štrljić, a koliko je Štrljićeva ponosna, pokazala je nedavno i na društvenoj mreži Instagram, gde se prisetila dana kada je kao mala sa roditeljima odlazila na snimanja:

- Volela sam one trenutke detinjstva provedene sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali. Uvek sam tamo bila mirna i strpljiva i nikada mi nije bilo naporno što sam tu, naprotiv, jedva sam čekala. Već se tada moglo osetiti, da ću te ambijente birati i za svoje životne. Ovog snimanja se sećam, nekako sa puno detalja, u sasvim jasnim slikama. Tata je igrao u divnoj seriji Čovek u srebrnoj jakni novosadske televizije. Pamtim scenu gde on gleda u fotografiju svojih roditelja okačenu na zid, dugo, zamišljeno. A ja sedim sa strane, ćutim i čekam i "akciju" i "snimljeno". Radosna što sam tu. Danas, toliko godina kasnije, ja gledam ovu fotografiju i toga se sećam. Život je zaista čudesan - napisala je Iva u opisu fotke.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial)

IZVOR: IG / @ivastrljicofficial

Autor: redportal.rs

#Iva Štrljić

#Milan Štrljić

#glumac

#glumica