- Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. 💔💔💔

Otac preminulog Vidoja Ristovića Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, prvi put se oglasio nakom smrti sina na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa.

Miša je za medije poručio da se sva imovina u kojoj je par uživao vodi na njegovo ime:

- Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zasto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Može da se deli samo moj ku*ac pravoslavni, to je sve! Briga me šta se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem - poručio je Miša besno.

Nikolina je sa druge strane za medije prokomentarisala da ni ona ne razmišlja o podeli imovine, te i da će time da se bavi kada prođe sahrana.

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stravima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare, da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosećanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - poručila je Pišekova.

Autor: Pink.rs

#Miša Grof

#Nikolina Pišek

#Vidoje Ristović