Stežu je pluća 😲

Folk pevačica Zlata Petrović već nekoliko dana ima simptome virusa, oseća se malaksalo, ima bol u plućima, leži i pije lekove. Nakon što je Zlata dobila sve simptome koje ukazuju na ovaj opasan virus, pevačica je rešila da hitno bude testirana. Uradila je bris, izvadila krv, ali srećom rezultat je došao negativan.

Foto: V PINK PRINTSCREEN/redportal.rs

Zlata je rešila da javnosti prizna kako se oseća:

- Osećam se malaksalo, slomljena sam ležim u krevetu i pijem lekove. Sva sreća pa je test negativan. Imala sam drhtavicu, nisam imala temperaturu, bile su mi hladne ruke i noge nisam mogla da ih zagrejem. Probudila sam se sa bolom u zglobovima, osećala sam se kao da me je neko tukao.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/redportal.rs

Zlata se osvrnula i na situaciju u našoj zemlji vezano sa korona virusom.

- Tužna sam, na mene sve ovo jako utiče. Svaki dan čujem da neko koga ja poznajem oboli od virusa. Mladi kolega iz Amadeus benda pa novinar koji je imao samo 35 godina, što je jako strašno. Želim samo da pobegnem od svega i da ne mislim na to, ali šta ću, ne mogu da sakrijem tugu. Umrlo je dosta mladih ljudi, ni malo nije naivno. Ja bih svoj život zamenila za život neke mlade osobe kada bih to mogla.

Autor: redportal.rs

#korona

#pevačica

#zlatapetrović