Novi detalji Severinine afere

Već neko vreme u regionu javnost bruji o lošim odnosim Igora Kojića i Severine. Naime, priča se da par prolazi kroz ozbiljnu krizu i da je sve počelo još letos kada je navodno blizak izvor pevaču Kojiću javio da se Severina u rodnoj Hrvatskoj viđa sa Voštinićem.

Foto: Instagram.com/redportal.rs

Shodno informacijama koje je Keba dobio od prijatelja iz Hrvatske on je odmah obavestio sina sta se priča u Severininom rodnom gradu na Jadranu. Igor je po priči dobio napad besa i odmah pozvao Severinu i sve joj je rekao. Par dana nakon žučne rasprave, Severina je na svom Instagram nalogu objavila da za svoje probleme u braku krivi upravo Kebu i Olju i odmah nakon toga ih je uklonila iz liste pratioca. Kao i Natašu Kojić koja živi i boravi u Americi već duže vreme.

Foto: Instagram.com/redportal.rs

Podsetimo javnost da je Severina posetila vinariju Voštinića krajem leta sa menadžerom i prijateljima. Tomislav je inače po struci optičar i u struci je radio 6 godina i oduvek je obilazio vinarije u uživao ispijajući vina. Voštinić se nije nikada oglašavao nakon što su ga mediji povezivali sa Severinom, a dodatno smo saznali da je Severina pokupila njene stvari iz Igoreve kuće u Beogradu u kojoj boravi kada je u srpskoj prestonici. Nama ostaje da pratimo šta će se dešavati dalje i da li je ovo definitivno kraj braka Kojića i Severine.

Autor: redportal.rs

#Severina

#igorkojić

#keba

#prevara