Nakon 42 godine braka razilazi se poznati par

Glumački par Lazar i Danica Ristovski nakon 42 godine braka odlučili su da se raziđu. Naime, oni su ovo odluku držali u tajnosti, a potom su je podelili sa najbližim prijateljima, a uskoro će informaciju saopštiti medijima. Njihov razlaz, kako tvrdi izvor blizak porodici Ristovski, dogodio se krajem prošle godine. Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima.

Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, a venčali su se 1980. godine.

- Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav. A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo - rekla je Danica za Novosti.

- Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo - govorila je glumica, prenosi Kurir.

Pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno, a to je da su se navodno još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne. Par ima sinove Petra i Jovana, koji su uspešni reditelj i filmski producent. 

Autor: Redpottal.rs

#Lazar Ristovski

#Razvod

#danica

#glumac