Fotografija je nastala tokom odmora na Karibima 🌴

Majkl Daglas pozirao je pred objektivom svoje supruge Ketrin Zite Džouns, a tu je fotografiju zatim objavio na svom Instagram profilu.

Majkl (77) na fotografiji pozira sa svojim sinom Dilanom (21) i ćerkom Karis (18) dok su bili na odmuru na Karibima i istraživali tamošnju prirodu.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

IZVOR: IG / michaelkirkdouglas

Ketrin i Majkl su prošle godine proslavili 20. godišnjicu braka, a glumica je tada potvrdila da im u ljubavi i nakon svih tih godina cvetaju ruže.

- Ne mogu iskazati nežniji znak ljubavi od ovog nežnog poljupca - citirala je tada Šekspira uz fotografiju na kojoj strastveno ljubi supruga uz zalazak sunca.

Oni su se upoznali na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a Velšanka je holivudskog veterana očarala istu veče, dok se on njoj ipak nije dopaoo na prvu. Daglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njene dece, na što mu je Ketrin odgovorila:

- Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vreme da ti kažem "Laku noć".

Glumac se u to vreme razveo od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Ketrin u znak izvinjena poslao poruku i cveće.

Godinu dana kasnije su se verili, a venčali su se 18. novembra 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza. Njihovo venčanje proglašeno je venčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 miliona funti, a u to su vreme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

IZVOR: IG / michaelkirkdouglas

Autor: redportal.rs

#Ketrin Zita Džouns

#Majkl Daglas

#deca

#fotografija