Prvi put progovorio o tom činu 😊

Bliski prijatelj Džordža Klunija Rande Gerber ispričao je priču o koferima natrpanim novcem još 2017. godine, a sada je o tome progovorio i Kluni.

U intervjuu za GQ, Kluni je potvrdio da je dao 14 bliskih prijatelja po milion dolara 2013. godine. 

- Bio sam samac. Svi smo starili. Imao sam 52 godine otprilike. A većina mojih prijatelja je starija od mene - započeo je on.

- I pomislio sam, ono što imam su ti dečki koji su mi svi, u razdoblju od 35 godina, pomogli na ovaj ili onaj način. Pomogli su mi kad mi je pomoć trebala tokom godina. I ja sam njima pomagao. Svi smo mi dobri prijatelji. I mislio sam, znaš, bez njih od ovoga nemam ništa. I  samo sam mislio da ako me udari autobus, svi su u testamentu. Pa zašto, dovraga, čekam da me udari autobus? Ako Rande ne uzme milion dolara, niko neće dobiti  novac.

Kluni je stavio 14 miliona dolara u 14 kofera i pozvao prijatelje kod sebe. Gerber je o ovome govorio u emisiji Headliners MSNBC-a 2017. godine.

- George počinje govoriti: "Slušajte, želim da znate koliko mi značiti i koliko mi značite u životu. Došao sam u LA, spavao sam na vašim kaučima. Tako sam srećan što vas sve imam i ne bih mogao biti tu gde sam danas bez svih vas. Dakle, bilo mi je jako važno da, dok smo još svi zajedno, uzvratim. Zato želim da svi otvorite svoje kofere.

Svi su bili u šoku nakon što su videli milione za koje je glumac rekao da je već platio porez.

- Jedan (prijatelj) je radio u baru u zračnoj luci u Teksasu, održavajući tako svoju porodicu. Svaki dan vozi se biciklom na posao. Ja sam ga povukao u stranu i rekao: ‘"Apsolutno ne uzimam ovih milion dolara" - govori Gerber koji je oženjen za Sindi Kraford i ima vlastiti biznis.

Kada mu je to Rande rekao da će da vrati novac, Klinu se okrenuo prema ostalima i rekao: 

- Jedna obavest. Ako Rande ne uzme milion dolara, niko neće dobiti  novac.

I tako je njegovih 14 prijatelja dobilo 14 miliona dolara na poklon, a Džordž je tačno godinu dana kasnije, na isti datum oženio Amal.

Autor: redportal.rs

#džordž kluni

#glumac

#milion dolara