Bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života 💔💔💔

Posle 3 godine od saobraćajne nezgode u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

Presuda u sudu i Giterslou je izrečena i Alsin je dobio 3 godine i 3 meseca zatvora.

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvovali su suđenju.

Neutešna udovica Goca Šaulić se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila da je razočarana presudom:

Foto: Instagram.com/Skrinšot

- Tužni smo i razočarani posle svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da nemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedelo… Naša nesreća je jer nakon 3 godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čoveku koji je uzeo 2 života i 2 porodice zavio u crno. Očekivali smo posle svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili svoj posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom sveta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen. Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života - istakla je Goca za Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#Goca Šaulić

#Mirsad Kerić

#Suđenje

#šaban šaulić