Razveo se da ne bi plaćao alimentaciju?

Još 2013. godine razveo se Dragan Kojić Keba i to samo zbog pokušaja da izbegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj ćekri Ini, saznaje Kurir.

Saznalo se da još od 2. aprila 2013. godine pevač nije zvanično u braku sa suprugom Oljom, već su razvedeni!

Folker je dobio vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je vodila ljutu bitku kako bi dokazala očinstvo i izborila se za alimentaciju koja po zakonu sleduje njihovoj ćerki. Kako su domaći mediji svojevremeno brujali, Kebin dug za alimentaciju dostigao je vrtoglavih 100.000 evra sa zateznim kamatama, koji je odbijao da plati.

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio deo imovine zbog razvoda:

- U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam," izjavio je Keba na ročištu, preneo je pomenuti medij pre skoro deset godina i dodao:
- Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara, - rekao je on tada.

Autor: Kurir

#Dragan Kojić Keba

#Razvod

#alimentacija