Moja Bojana je tri u jednoj, i žena i sestra i drug 💖

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić jedan su od parova koji vešto čuvaju svoju intimu i privatni život. 💏 Njih dvoje upoznali su se u rijalitiju Survivor nakon kog su vezu nastavili na daljinu. Iako je to bio izazov za njihovu vezu, par se skrasio u Beogradu gde i danas žive sa ćerkom Leonom i sinom Simeonom. 👧🏻👦🏻

Nikola i Bojana gostovali su u emisiji Dok anđeli spavaju, u kom je manekenka otkrila da je pevač razmišljao da se zamonaši. kao i da je ona razumela šta ga je privlačilo u vezi sa tim.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic)

IZVOR: IG / @bojanabarovic

- Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo i dodala:
- On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti.
View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

IZVOR: IG / @nikolarokvic

Kako piše Telegraf, njenu priču potvrdio je i Nikola koji je rekao da je tokom tog perioda bio jako naporan porodici:

- Pa jeste, bio sam malo naporan porodici tada. To je ta prva moja spoznaja duhovnosti, svaka tema je bila vezana za duhovnost, hteo sam svima da prenesem to kako sam ja goreo u veri, ali ne može to tako. Ja sam čovek koji ima porodicu, ima decu i moja kelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put.
- Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život. Naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost... Tri u jednoj, i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma. Ona je videla tu moju želju i ljubav da je rekla: "Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov" - dodao je Rokvić.

Autor: telegraf.rs / redportal.rs

#Bojana Barović

#Survivor

#nikola rokvić