Marina je nosila najveći deo moje karijere 🖤

Svetlana Ražnatović je u novogodišnjem intervjuu za Blic otkrila kako je ove godine uspela da stigne da snimi čak 3 novogodišnje emisije i da li će publika uskoro moći da sluša novi album. 💿

- Sve sam snimila za sedam dana, ne znam kako nisam pala s nogu, s obzirom na to da su snimanja trajala po 12 sati. Nikada mi se nije dogodilo da u jednom danu imam toliko snimanja, čak ni kada sam radila spotove za svoje albume. Volim da radim lagano. I nemojte sada da me pitate za album, jer iskrena da budem, volela bih da to bude sledeće godine, ali sve zavisi od autora i pesama. Znate, Marina je nosila najveći deo moje karijere i zaista je teško da sada nastavim bez nje - objasnila je Ceca.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

IZVOR: IG / @cecaraznatovic

Pevačica se osvrnula i na svoj privatni život i otkrila kako se oseća povodom godišnjice koju je proslavila sa svojim partnerom Bogdanom Srejovićem, kao i zašto će uskoro sve manje vremena provoditi sa svojim unukom. 🧐

- Ispunjena sam, srećna i voljena žena - u svakom smislu. To je najvažnije. Nikada nisam želela da eksponiram svoj emotivnim status jer to sa sobom nosi određene nedaće koje znaju da unište ono što vam je lepo. Trudim se da tako bude i sada, ali od pažnje javnosti se ne može pobeći - rekla je Ceca i dodala:

- To je moje srce, obožavam da provodim vreme sa njim. Nas dvoje se sjajno slažemo, gledamo crtane filmove, igramo se po ceo dan, vreme mi sa njim proleti za tren. Spava kod mene u krevetu, a ono što je najaznimljivje kada je kod mene nikada ne plače (smeh). Mi smo zapravo najbolji drugari kojima nikada nije dosadno, a uskoro će krenuti u vrtić, te ćemo manje imati vremena za nas, ali verujem da ćemo sve da nadoknadimo.

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

IZVOR: IG / @cecaraznatovic

Autor: Ljubomir Tozev / redportal.rs

#Marina Tucaković

#Svetlana Ražnatović

#album

#ceca

#unuk