Kako je Mariju smuvao Đota?? 😏😊

Marija Ignjatović bila je gost današnjeg Ustanka kod Ruže i Ane. Ona je jutjuberka i influenserka, a široj javnosti je postala poznata nakon stupanja u vezu sa popularnim jutjuberom i fudbalerom Đotom. No, Marija je svojim radom zaslužila svoje mesto među uticajnijim influenserima, pa nije ni čudo što je prati preko 300.000 ljudi. Kako sama kaže jako se trudi oko fotografija i verovali ili ne, sve su zapravo slikane isključivo telefonom. Mnogi misle da Marija angažuje profesionalne fotografe, ali je zapravo slikaju ljudi sa kojima najviše provodi vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Ignjatović (@bymarijaignjatovic)

IZVOR: IG / bymarijaignjatovic

Ona je skoro izbacila svoju kolekciju bundi, što je bila njena davnašnja želja. Oduvek je sama smišljala odevne kombinacije, pa je sve ovo došlo prirodno zbog velike ljubavi prema modi.

Ana je za nju pripremila jako interesantne fudbalske izazove. Marija se odlično snašla, čak je uspela da u isto vreme pozira. Jedna je od retkih devojaka koje se zabavljaju sa fudbalerom, a da zapravo znaju nešto o fudbalu. Da li je toliko teško slušati svog dragog dok vam objašnjava šta je to ofsajd? 😅

Foto: Printscreen RED TV

Ispričala je i kako su se njih dvoje upoznali. Nikola je zbog nje došao u Šabac i postavio ultimatum, ako se ne stvori za 15 minuta, on odlazi. Dve godine i 4 meseca kasnije, njih dvoje su u srećnoj vezi.

- Hoćeš li da ispunimo pasoš istim pečatima? - fora kojom je Nikola startovao Mariju i koja je očigledno upalila. Momci, hvatajte beleške! Niko ne želi da gleda vašu dick pick fotografiju. 🤮🤮

Foto: Printscreen RED TV

Autor: redportal.rs

#marija ignjatovic

#ustanak

#Đota fristajl