Sestra njegove bivše devojke ga javno optužila za nasilje.

Reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, ugasio je sve profile na društvenim mrežama, nakon što ga je sestra njegove bivše devojke javno optužila za nasilje. Prošle noći, 24. decembra, Nina Stojaković na Tviteru je objavila kako je Uroš navodno mesecima zlostavljao njenu sestru Lidiju koja je, kako je istakla, pokušala i da presudi sebi.

Ninine objave prenosimo u celosti

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije.

-  "Sto nije prijavila ranije?", pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?", nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

U tekstu ispod možete pročitati sve detalje Nininog oglašavanja.

Autor: Redportal.rs

#Numero

#nasilje

#nina

#reper