Kako vidi sebe za 10 godina? 🧐

Pevačica Kristina Kija Kockar je u ovoj godini nizala hitove, snimala duete, a oprobala se i u glumi, što joj je takođe pošlo od ruke. Pevačica ne krije da je veoma ponosna na sve što je postigla u proteklom periodu.

- Objavila sam dovoljno pesama da zaista ne moram trenutno toliko da se žurim. Gostovala sam po emisijama, pevala uživo razne kavere, tu sam na sceni, nisam nestala, štaviše i previše me ima. Mnoge emisije sam odbila baš zato što sam ispromovisala pesme, film i predstavu - rekla je Kija za IDJ TV.

View this post on Instagram

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

IZVOR: IG / @kijakockar

Kristina je dobila brojne ponude kada je reč o javnom poslu i mnoge je prihvatila. Međutim, ona je priznala da se kaje zbog jedne propuštene prilike.

- Bila sam u dva muzička žirija, u modnom žiriju za Mis Srbije, u reklamama, raznim kampanjama, ne znam šta još. Volela bih da nisam odbila Tvoje lice zvuči poznato. Za to se jedino kajem - kazala je ona.

Pevačica je otkrila kako sebe vidi za 10 godina privatno i poslovno.

- Vidim sebe kao srećnu osobu, što i jesam sada. Oslobođena sam okova tračarenja, medijskih bljuvotina i napada, a više ni ne znaju šta napadaju. Uspeh valjda, koji je njima nedostižan, a meni nedovoljan, pa zato ne shvatam. Vidim sebe kao voljenu majku, okruženu voljenim osobama. Poslovno, uvek uspešnu, na bilo kojem polju, u bilo kojoj zemlji - objasnila je Kija.

View this post on Instagram

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

IZVOR: IG / @kijakockar

Autor: Redportal.rs

#kija kockar

#pevačica