Tata Osman izgleda konačno zadovoljan snajkom! 😅

Gradski plejboj Stefan Karić dospeo je u žižu javnost zbog mnogobrojnih priča o raznim ljubavnim aferama. O njegovom životu se mnogo pisalo nakon što je postao takmičar Zadruge 3. Ovu sezonu rijalitija obeležile su njegove veze sa Ivom Grgurić i Ivanom Šopić.

View this post on Instagram

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan)

IZVOR: IG / karic_stefan

Ljubavna priča Stefana Karića i pokojne misice Dijane Milojković poznata je celoj Srbiji. Po sopstvenom priznanju, Stefan nikada nije prežalio raskid, a potom i smrt misice i nijedna devojka nije uspela da popuni tu prazninu. To nije pošlo za rukom ni Ivani Šopić sa kojom je imao burnu vezu u rijalitiju. Njihova ljubav nije opstala iz mnogobrojnih razloga, a glavni je bio to što se Šopićka nikada nikada nije dopadala njegovom ocu.

Stefan je iznenadio svoje pratioce na društevnoj mreži Instagram kada je podelio fotografiju sa svojom novom devojkom čije ime nije poznato. Kako on tvrdi, jako je zaljubljen u novu partnerku, a izgleda da je ovu vezu aminovao i Osman, pošto se po objavljivanju slike veza uglavnom smatra ozvaničenom. 😄

Njegovi fanovi i fan profili su oduševljeni ovom devojkom i misle da je Stefan ovoga puta dobro izabrao partnerku sa kojom mu previđaju lepu i stabilnu vezu.

Autor: redportal.rs

#Osman Karić

#Stefan Karić

#ivana šopić

#nova devojka

#veza