Glumac je za nagradu do sada bio nominovan 15 puta 🙌🏻

Kanal E! je najavio da je Dvejn "The Rock" Džonson, jedna od najvećih zvezda u industriji zabave, filantrop, preduzetnik i nekadašnja WWE zvezda dobitnik nagrade The People’s Champion ovogodišnjeg People’s Choice Awards. 💪🏻💪🏻

Glumac koji je 15 puta bio nominovan, a dvostruki dobitnik People’s Choice Awards, Dvejn "The Rock" Džonson dobitnik je priznanja za doprinos industriji zabave, preduzetništvo i nepokolebljivu podršku ugroženoj deci i porodicama koju pruža kroz mnoga filantropska partnerstva. People’s Choice Awards 2021 će imati prenos na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 03:00 časova direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.

- Dvejn je jedan od najomiljenijih glumaca našeg doba koji je tokom svoje karijere nizao vrtoglave uspehe. U vremenu velike nesigurnosti, Džonson je dokazao neverovatnu sposobnost da ljudima digne duh i stavi osmeh na lice uprkos okolnostima. Njegovi filantropski napori i prisustvo na društvenim mrežema su ga učinili liderom i predstavlja inspiraciju mnogima, zbog čega je on najbolji izbor za ovogudišnju "The People’s Champion" nagradu - rekla je Džen Nil, izvršna potpredsednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBC Universal Entertainment Television and Streaming.

Foto: redportal.rs/Brian Bowen Smith

Džonson je trendseter u globalnoj industriji zabave i preduzetništva koji kontinuirano niže uspehe u svim poslovima kojim se bavi. Dvejn je suosnivač i direktor kompanije Seven Bucks, globalnog preduzeća naviše platformi koje posluje u svetu zabave čiji je cilj da na prvo mesto stavi svoje korisnike i ponudi imautentičnost i strast. Džonson i Seven Bucks Productions su nedavno sklopili partnerstvo sa Netfliksom kako bi snimili međunarodni akcioni triler Red Notice koji se prikazuje u odabranim bioskopima i na Netfliksu i koji je oborio rekorde prvog premijernog dana i vikenda. 😎

Pored toga, Džonson i Seven Bucks Productions su sarađivali sa Diznijem na najvećem filmu ovog leta Jungle Cruise čime su omiljeni zabavni park preneli na veliko platno. Džonson je nedavno završio produkciju New Line/ DC akcione franšize Black Adam, i trenutno se bavi produkcijom željno iščekivane druge sezone hit serije NBC Young Rock, koju su kreirali Nahnatčka Khan i Džef Čang, a izvršnu produkciju potpisuje Džonson sa svojom kompanijom Seven Bucks Productions.

Džonson je glumio i producirao brojne globalno uspešne filmove, uključujući Sonijev Jumanji; Welcome to The Jungle i Jumanji: The Next Level koji su za Seven Bucks Production zaradili preko 1,7 miliona dolara širom sveta, kao i Universal Hobbs & Show, postavivši rekord kao jedini naslov u 2019. godini koji je 4 sedmice bio u vrhu zarade od preko 700 miliona dolara širom sveta. Ostali filmovi uključuju Skyscraper studija Legendars, Rampage i Central Intelligence studija New Line Cinema i jedan od Diznijevih najuspešnijih animiranih mjuzikla - Moana.

Autor: redportal.rs

#Dvejn "The Rock" Džonson

#Dvejn Džonson

#People’s Choice Awards

#The People’s Champion

#WWE

#glumac