Voditeljki preselo veselje 😅

Milica Kon, voditeljka i supruga Marka Kona, otkrila je da je zaražena koronavirusom u svom videu na TikToku. Milica je u ovom interesantnom načinu obraćanja ispričala da se sada kaje zbog odlaska na svadbu u periodu kada su svi apelovali da se sedi kod kuće, jer se u suprotnom ne bi zarazila.

- Da li se sećate kako smo moj muž i ja pre sedam dana išli na jednu svadbu i kako smo bili jako lepi? A naravno, pre sedam dana su svi upozoravali da se ne ide na proslave, jer korona divlja. Ali ne, mi smo bili u fazonu "mi sedimo za našim stolom i nema šanse to nama da se dogodi, pobogu" - iskrena je bila Milica u videu u kom je prekorevala sebe zbog neodgovornosti.

View this post on Instagram

A post shared by 🌸 Milica Kon 🌸 (@milicakon)

IZVOR: IG / milicakon

Korisnici društvene mreže TikTok su se odmah zabrinuli kako će se odvijati snimanje emisije Brak na neviđeno i da li će nova epizoda uopšte biti prikazana ove nedelje. Milica je objasnila da je to ranije snimano i da ima materijala za dok se ona ne oporavi.

Voditeljka izgleda nema težu kliničku sliku, pa se nadamo da će joj par dana odmaranja uz odgovorajuću terapiju biti dovoljni da se što pre oporavi.

Autor: redportal.rs

#Milica Kon

#TikTok

#koronavirus