Uživaj u hrani, zapravo uživaj u svemu, jer život je jedan. 😍

Gost Tamare Galiano u emisiji Kasni zornjak koja se prikazuje na RedTV-u bila je Daniela Boračeva, voditelja i autorka emisije Desetka na Tv Kurir i autorka knjige Moj manekenski kuvar.

Nekadašnja manekenka, a sadašnja voditelja je na pitanje kako je došla u Beograd i šta je zadražalo, odgovorila:

- Jedne kasne oktobarske večeri, prvo što sam videla od tog Beograda su neka svetla i ja sam se u tom trenutku zaljubila u taj grad. Beograd je moje mesto pod suncem i ja se tako osećam. 😎

Pošto je Daniela i autorka emisije Desetka, Tamara je pitala da li se susretala sa neprijatnim situacijama, na šta je ona odgovorila:

- U našem poslu, znaš i sama, neprijatne situacije su na svakom koraku. Od toga da ti otkaže gost minut pre snimanja, da ti se ne pojavi u dogovoreno vreme ⏰, da ima problem sa tim na koja pitanja mora da odgovori. To su stvari koje su normalne za svaki posao. U početku sam bila van sebe, ali sam vremenom naučila da se borim sa tim. Srećom, imam prijatelje koje mogu da okrenem i kažem: "Spašavaj" otkazao mi je gost, moraš da dođeš". 💖

Daniela je pokušala publici da približi njenu knjigu Manekenski kuvar i na tu temu je rekla: 🥬🥑🥦

- Zdrava hrana isto ima svoju kalorijsku vrednost. Na primer, keto hleb se pravi od orašastih plodova. On zaista nema brašna, ali znamo koliko jedna šaka oraha ima kalorija. Tako da ne možete da pojedete toliko koliko želite.

Foto: Printscreen YouTube Red Tv/redportal.rs

Voditeljka je gledacima Zornjaka takođe otkrila da jedan uređaj najčešće koristi u kuhinji. 🙂

- U mojoj kuhinji najkorišćeniji uređaj je blender, zato što su moji svi recepti smuti pa prospi. 😂

Na pitanje šta je bio njen najveći izazov po dolasku u Srbiju, Daniela je odgovorila:

- Najveći izazov je bio to što srpski nije moj maternji jezik. Koliko god ljudi kažu ti znaš srpski, ja isto tako znam da neću moći nikad da izgovorim Č i Ć kao vi, ili Dž ili Đ jer mi u bugarskom jeziku nemamo to.

Daniela je otkrila gledaocima Red televizije koji je njen životni moto. 🤔

- Moj moto je: " Uživaj u hrani, zapravo uživaj u svemu, jer život je jedan".

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod. 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: Redportal.rs

#Kasni Zornjak

#daniela boraceva

#redtv