Proslava 4. godišnjice braka 👰🤵

Folk pevač često na društvene mreže kači slike sa svojom izabranicom, a malo ko ostaje ravnodušan na izgled plavokose lepotice. Kao i folker i njegova supruga voli da deli najlepše trenutke iz porodičnog života. Dado Polumenta iza sebe ima brak sa Selmom Mekić, koji je potrajao svega par meseci, a pre 4 godine je ponovo stao na ludi kamen sa Ivonom Ivković.

View this post on Instagram

A post shared by Dado Polumenta (@dadopolumentaofficial)

IZVOR: IG / dadopolumentaofficial

Ceo život proveo sam u traganju… Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre pet godina, dogodilo se nešto što je moj život promenilo iz korena, nešto o čemu sam samo sanjao… Pojavila si se ti! Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Koliko osećanja mogu biti jaka saznao sam onog dana tačno pre četiri godine, kada si prihvatila da budeš moja zauvek. Zahvaljujem ti se ljubavi, za sve ovo vreme koje smo proveli zajedno. Srećna nam godišnjica najlepša moja, volim te - napisao je pevač ispod fotografije na kojoj su pozirali sa svojoj ćerkicom.

Nakon 2 braka iza sebe, Dado se skrasio sa plavokosom manekenkom Ivonom Ivković, sa kojom ima ćerku Aleu. Ivona i Dado upoznali su se 2015. godine na snimanju spota za pesmu Za tebe uvek biću tu.

Autor: redportal.rs

#Dado Polumneta

#Ivona Polumenta

#godišnjica braka

#čestitka