Jedna od najlepših pevačica zablistala na svečanom događaju

Novosadska "barbika" Nataša Bekvalac bila je jedna od zvanica na 60. rođendanu Gorkog lista. Ona je za Pink.rs govorila o svom ljubavnom životu, šalila se na temu poroka i priznala da ide kod psihoterapeuta što je, nažalost, tabu tema u Srbiji.

- Nećete verovati, ali do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle tridesete - otkriva pevačica.

A onda se dotakla ljubavnog statusa:

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - priča Bekvalčeva kroz smeh, pa dodaje da često posećuje psihoterapeuta.

- U Srbiji je dosta toga "tabu" tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije gde je to prosto stvar lične higijene. Kao što ste kupate, tako treba da vodite i računa o svom mentalnom zdravlju. Za mene to odavno nije "tabu" tema, jako dugo već idem, ja sam žena iz javnog posla, razne su energije, razni su pritisci, a ja imam plan da još dugo ostanem zdrava - zaključuje Nataša za Pink.rs.

Pogledajte prilog:

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs / pink.rs

#gorki list

#ljubav

#natasa bekvalac