Fejsbuk kao mreža deli ljude jer uvek ima nekog hejta 🙄

Danas je kod Mace u emisiji Kasni Zornjak na RedTV-u bio čovek čije se objave šeruju nekoliko desetina hiljada puta dnevno. Kada bi vam rekli Dino Tutundžić vama ne bi to mnogo značilo, ali kada se pomenu Mudrolije sa tvitera svi znaju o kome i čemu se radi.

Osoba koja je stvorila čuvene Mudrolije zove se Dino Tutundžić i dolazi iz Crne Gore, iz Pljevalja. Na Macino pitanje kako su nastale Mudrolije on je odgovorio:

- Nastalo je slučajno, tad je Fejsbuk bio najpopularniji ali nije bilo tog sadržaja. Tad je bilo Ivo Andrić, Selimović, Bukoviski i ništa drugo samo se to šerovalo. I u razgovoru s prijateljicom daj one fore sa Tvitera da vide i drugi narodi, nastale su Mudrolije.

Dino je otkrio da ukupno na svim mrežama ima oko 2 miliona pratilaca, kao i da više nije sam nego ih ima 10 u timu.

- Mogu reći da se isplati. PDV plaćam na vreme. 😀

Dino je ispričao da pouzdano zna da je jedan čovek za post uzeo 15.000 evra. Takođe je istako da Fejsbuk kao mreža deli ljude jer uvek ima nekog hejta, jer se jedino to čita.

Na pitanje da li postoji neka tajna uspeha na internetu, Dino je rekao:

- U suštini treba biti istrajan. Nema sad ono neke tajne, sve je to fejket ili mejket. Ja sam i pre pravio te stranice, nije sve to prošlo uvek kako treba. To se proba, jutjuberi prave stranice po 10, 20 puta. Znam neke koji su se trudili da budu influenseri, ne ide to baš. 🤷‍♂️🤷‍♀️

Ukoliko vas zanima da šta je sve Dino otkrio pogledajte emisiju. 👇

IZVOR: YT / Red TV

Autor: Redportal.rs

#Kasni Zornjak

#maca

#mudrolije sa tvitera