Pevačica bi rado stolicu u žiriju Zvezda Granda zamenila mestom u rijalitiju

Kako prenosi Blic, pevačica Marija Šerifović iznenadila je sve izjavom da bi ušla u rijaliti, te da za to postoji samo jedan uslov.

- Moj jedini uslov bio bi da sa mnom pred kamerama budu isključivo vip ličnosti. To mogu biti Ana Bekuta, Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Bosanac ili Đorđe David, ali i neke druge kolege koje imaju karijeru, ime i prezime - rekla je Marija za domaće medije.

Šerifovićeva je zatim priznala da se umorila od popularnog takmičenja "Zvezde Granda" u kojem je član žirija.

- Prve 3 godine su bile zanimljive, ali sad ne znam kako sam i dalje tu. Verovatno zato što su odnosi sa ljudima sa kojima radim fanztastični - od Saše Popovića pa nadalje. Zbog toga uvek zajedno nađemo način da i dalje sedim u toj stolici, iako iz godine u godinu govorim "Još samo ovu godinu". Mislim da ću posle ove sezone napraviti pauzu, da malo uzmem vazduha za sebe. Ali može da se desi da kada dođu pregovori promenim mišljenje. Umorila sam se, ovaj projekat mi oduzima mnogo vremena. Još ima u meni snage da pokušam da osvojim treći put krunu - rekla je Marija Šerifović za Hit Informer.

Autor: blic.rs / redportal.rs

#Marija Šerifović

#rijaliti

#zvezde granda