Više je nećemo gledati u rijalitiju

Dragan Marinković Maca u svojoj emisiji Kasni Zornjak ugostio je pevačicu i bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja je tokom emisije govorila o novom projektu koji uskoro pokreće. 😁

Iako nije želela puno da otkriva, tokom emisije smo saznali da će Dragana uskoro otvoriti jedan objekat u kome će se, između ostalog, naći i dečja igraonica, ali to neće biti sve. 😎

Foto: Printscreen RED TV

- Mislim da će to biti jako lepo, u nečemu sam se pronašla - rekla je Dragana koju ove godine nećemo gledati u Zadruzi 5, jer se u potpunosti posvetila detetu. Kako je izjavila tokom emisije, da nema dete sigurno bi ulazila u rijalitije, ali sada se promenila i sazrela.

Draganin sin ove godine je pošao u prvi razred, a njen bivši muž i sinovljev otac retko se pojavljuje, odnosno, kako je ona izjavila, retko viđa dete, pa mu je ona i otac i majka.

- Ne mogu da ga nateram da viđa svoje dete - rekla je Dragana i potom dodala da joj je krivo što njen bivši muž nije uz sina u nekim situacijama.

Foto: Printscreen RED TV

Dragana Mitar i Edo Fetić više nisu zajedno, ali imaju dobar odnos. On je solo, nije se vratio bivšoj ženi, otkrila je Dragana i kazala da se na scenu ipak neće vraćati, osim ako dobije neku dobru ponudu.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#dragana mitar

#projekat

#red tv