Ispričao je celu anegdotu u popularnoj emisiji na BBC

Poznati holivudski glumac Brajan Krenston isrpičao je u popularnoj čet emisiji Graham Norton Show kako je na medenom mesecom uhvaćen tokom seksa sa svojom suprugom u vozu.

Foto: Printscreen YouTube

Avantura se desila pre nekoliko godina kada se glumac venčao sa svojom suprugom. Naime, tražili su najbolje mesto za medeni mesec i od jednog turističkog vodiča su dobili odličnu ideju da putuju vozom kroz Švajcarsku.

Vodič ih je ubedio time da je to putovanje vrlo popularno kod novopečenih parova iz razloga jer se prolazi kroz tunele, gde se ništa ne vidi, i da prolazite oko 50 minuta mrklog mraka do izlaza, nakon čega im je i namignuo. 😉

Foto: Printscreen YouTube/Graham Norton Show

Kola u tom vozu su koncipirana tako da se svako zasebno nalazi vrlo blizu jedno drugom, tako da nije bilo previše prostora za manevrisanje. Bračni par je trebalo da prođe kroz prva 2 tunela koja imaju oko 5 do 10 minuta mrklog mraka kako bi došli do željenog trećeg od 50 minuta gde se akcija dešava.

Oni su sedeli između 2 velike italijanske porodice sa decom koje su želele da vide prelepe prizore Švajcarske.

Kako je glumac šaljivo objasnio, bilo je teško doći u željenu poziciju u malim kolima ali oni su ipak uspeli. U jednom trenutku se glumcu učinilo da su mu se oči konačno privikle na mrkli mrak tunela, ali ipak je pogrešio. Nisu se privikle nego se bližio kraj tunela.

Foto: Printscreen YouTube/Graham Norton Show

Odjednom su izašli na svetlo i u tom trenutku se moglo sve videti. 😅 Jedan par između kojih su sedeli je skrivao oči deci dok je drugi krenuo da aplaudira.

Dan danas glumac nije siguran da li je to bila neslana šala vodiča da namerno nagovori par na ovaj rizičan potez.

Kako glumac kaže, "bilo je više 15 minuta nego 50", na šta je Kolin Farel odmah reagovao "15 minuta ipak... " nije malo.

Ceo segment emisije možete pogledati na linku ispod.

IZVOR: YT / The Graham Norton Show

Autor: redportal.rs

#Brajan Kranston

#Holivud

#seks

#voz