Laća je apelovao na prijatelje, saradnike i Marinine kolege da se sahrana obavi u najužem krugu ljudi, zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković biće sahranjena danas na beogradskom Novom groblju. Sanduk prekriven crvenim ružama već je u kapeli, gde će tačno u podne početi opelo, a ispred kapele istaknuta je Marinina umrlica.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Marinin muž Aleksandar Radulović Futa stigao je na beogradsko Novo groblje, da na večni počinak isprati voljenu suprugu Marinu Tucaković.

Futa je na groblje došao sav u crnom, s zaštitnom maskom na licu, poštujući neophodne epidemiološke mere, a uz njega je sve vreme bila Marinina kuma Marijana Petrović, koja je Tucakovićevoj bila najveća podrška, tokom prethodnih godina borbe s karcinomom.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Nedugo nakon njih stigao je i sin čuvenog tekstopisca, Milan Laća Radulović.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Sin pokojne Marine pojavio se na groblju sav u crnom, vidno utučen, a pred kapelom su mu prijatelji i rođaci izjavljivali saučešće.

Podsećamo, Laća je apelovao na prijatelje, saradnike i Marinine kolege da se sahrana obavi u najužem krugu ljudi, zbog nepovoljne epidemiološke situacije. Marina će, inače, biti sahranjena pored grobnog mesta svog sina Miloša, a ne u Aleji velikana.

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: redportal.rs

#Marina Tucaković

#futa

#laća

#sahrana