Marina Gagić se prvi put oglasila u medijima

Prošlo je nekoliko meseci otkako je javnost saznala da su se pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić rastali. Darko se proteklih meseci nekoliko puta oglašavao za medije i govorio kako o staroj, tako i o novoj ljubavi, a sada se prvi put nakon vesti o rastanku oglasila i Marina Gagić za Telegraf.

Dok Darko Lazić uživa u ljubavi sa Barbarom Bobak, Marina je rešila da se preseli i započne sopstveni biznis, te Darka ostavi u prošlosti. 😎🔽

- Od Instagrama može fino da se živi, to je istina, ali ja trenutno nisam tome maksimalno posvećena jer je to nemoguće kada imate dete od dve godine, koje je, pritom, veoma živahno. Majka mi mnogo pomaže, pa stignem da odradim to što je potrebno, ali sve je to u znatno manjoj meri od onoga koliko mogu zbog Aleksejevih godina - izjavila je bivša pevačeva verenica za pomenuti medij, kako prenosi Blic.

Foto: INSTAGRAM.COM/GAGICMARINAA

Takođe, Marina je otkrila da ima dobar odnos sa ocem svog sina, te da im je kroz mesec dana zakazano prvo suđnjenje.

- Korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega.

Marina je u pomenutom intervjuu otkrila da pokreće sopstveni biznis, ali o detaljima nije želela da govori još uvek, već je najavila preseljenje iz Pećinaca u Beograd, ukoliko sve bude išlo kao što je planirala.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#barbara bobak

#biznis

#darko lazic

#rastanak