Često se u medijima poteže pitanje zašto Vujadin Savić i Mirka Vasiljević nisu u braku

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već 11 godina žive u skladnoj vanbračnoj zajednici i imaju troje dece. Zbog mirnog zajedničkog života, bez velikog broja skandala, mnogi su se pitali zašto i dalje nisu venčani. Mirka je uvek isticala da im brak nije prioritet i da nikada na venčanje i papir nije gledala kao na veliku sponu u njihovom odnosu.

Međutim, došlo je do preokreta. Glumica je sada otkrila kako Vujadin ima želju da se ženi i da napravi veliko slavlje za više od 800 zvanica. Problem je što im se mišljenja mimoilaze i Mirka ima druge želje.

Foto: Pink.rs

- Vujadin me je priterao uza zid sa tim i krenuo da insistira na venčanju, a ja bih volela da to bude nešto intimnije, a on bi nešto tako za 800 ljudi. To više nije svadba, to je koncert! Doduše, silni pevači su nam svašta nešto obećali za ovh 11 godina. Volela bih da ponovo budem trudna, da imam još jednu kćerku, da bude 2-2 u kući - rekla je lepa glumica i dodala: 

- Moram da se pohvalim da nikad nismo imali monotoniju u našem odnosu, da osećamo tu naviku, i dalje imamo neku želju za osvajanjem i strast. Možda nam je ta negativna strana naših selidbi, što smo često razdvojeni, učinila da smo na nesvestan način uspeli to da okrenemo u našu korist. Zato cenimo i poštujemo to vreme kad smo zajedno, nas to nije udaljilo, već zbližilo. Imamo i dalje razgovore u kojima volimo da pecnemo i bocnemo jedno drugo, da se ovaj drugi naljuti, nekad on prvi popusti, nekad ja. Znamo ko kad pretera, Vujadin je inatniji od mene i kad vidim da je upao u to stanje, onda ja prva popustim. Ali on je mnogo emotivniji od mene i uglavnom kad smo razdvojeni on više šalje nežnije poruke.

Ostaje nam da vidimo da li su našli zajedničko rečenje. Ukoliko se ne budu odlučili za venčanje, mi svakako navijamo za četvrto dete. 👶

Autor: redportal.rs

#mirka vasiljevic